Vill du veta mer?

Under mina 18 år på TV3 fick jag vara med om massor av olika spännande händelser.

Min producent Bengt Roslund har skrivit en bok som heter ”Skam den som ger sig”. (Det var förresten jag som hittade på det namnet). I boken finns 35 sidor som handlar bara om mig och mina program och jag kan nästan inte fatta att jag fick vara med om så många intressanta, roliga och ibland farliga saker. Till exempel pistolrån i Brasilien och utvisning från Bangladesh. Det var spännande att vara tillsammans med drottning Silvia tre dagar i Paris eller när jag stod i mål för ishockeylandslaget. Jag har tillverkat godisbilar, vanliga bilar, lastbilar och flygplan. Och glass. Pratat med viktiga personer om viktiga saker och mycket, mycket mer.

Om du vill skaffa boken (som inte bara handlar om mig) kan du beställa den på e-mailadressen bengt@ordochbildrespons.se
eller…

Beställ här >>

Priset är 200 kronor (plus porto, 45:-, om den sänds via post).

Share This